Ведесофт се появява за първи път през 2016 година, като екип от програмисти, които да разработят нов продукт насочен към училищата в България – INTSS.bg (Integrated School Systems).

Създадохме INTSS в отговор на нарастващия интерес и огромната нужда от дигитализация на образованието в България. Системата предлага лесен, единен и бърз обмен на информация между директори, учители, ученици и родители. Всички те вече имат възможност да споделят и получават в реално време информация за цялостния образователен процес – оценки, усвоен материал, предстоящи събития, включително дали детето е в час или не.

Директорите най-после имат продукт, който да им предостави възможност за организират административната си дейност и да контролират движението в училище от едно място.

Успяхме да реализираме и няколко странични проекта. С тях печелим доверието на първите ни клиенти, които ни препоръчват и така стартира другата ни дейност, а именно уеб дизайна.

За 3 години сме щастливи да кажем, че помогнахме на много от нашите клиенти да развият онлайн бизнеса си! Създадохме един уникален, надъхан екип от уеб специалисти, обичаме работата си, и я вършим с хъс и желание.

Какво правим?

Уеб Дизайн

Разработка на корпоративни, имиджови сайтове, и eCommerce решения.

Мобилни приложения

Разработка на мобилни приложения за Android и iOS.

Поддръжка

Всички разработени от нас продукти, са подкрепени от отлична поддръжка.

Сигурност

Информационна сигурност за Вашата организация, чрез установяване определени практики и предоставяне на специализиран антивирусен софтуер.